BNA-Sarja

 

BNA tyyppihyväksytty kuormatilan lämpötilan säätölaite on uniikki tuote tämän hetken markkinoilla. Tämän järjestelmän avulla pystyt pitämään kuormatilan lämpötilan  +4 - +30 asteen välillä vuodenajasta riippumatta.

Lämmitysteho on 10kW (12V) tai vaihtoehtoisesti 12kW (24V), joka tuottaa sekä lattia- että ilmalämmityksen. Tällöin saadaan molempien hyödyt, eli nopea lämmitys (ilmalämpö) sekä tasainen lämpötilan ylläpito (lattialämmitys).

 

Viilennystehoa on 3kW (12V) tai vaihtoehtoisesti 4kW (24V). Tämä tarkoittaa sitä että vaikka ulkona olisi +40 astetta saadaan kuormatila pakkasen puolelle. Olemme tehdasasetuksissa rajoittaneet viilennyksen +4 asteeseen (muokattavissa tarpeen mukaan), jotta kuormaa ei vahingossa jäädytetä. 

BNA järjestelmää säätää Barth-ohjausjärjestelmä ja ohjauspaneelin kosketusnäyttö on 3,2” (vaihtoehtoisesti On / Off kytkin). Barth-ohjausjärjestelmä säätää konetta automaattisesti halutun lämpötilan mukaan. Tehdasasetuksena on 2 asteen koherenssi, eli jos haluttu lämpötila on 15 astetta, niin kone käy kunnes 15 astetta on saavutettu ja käynnistyy jälleen kun kuormatilan lämpötila on 13 tai 17 astetta.