Lämmitys- ja jäähdytys BNA hyväksytty - IKL-sarja

 

Tämä BNA-tyyppihyväksytty kuormatilan lämpötilan säätölaite on ainutlaatuinen tuote tämän hetken markkinoilla. Tämän järjestelmän avulla pystyt pitämään kuormatilan lämpötilan +4 - +30 asteen välillä vuodenajasta riippumatta. 

IKL-sarja soveltuu vaativimpiin kuljetuksiin, kuten lääkekuljetuksiin.

Lämmitysteho on 10kW (12V) tai vaihtoehtoisesti 12kW (24V), joka tuottaa sekä lattia- että ilmalämmityksen. Tällöin saadaan molempien hyödyt, eli nopea lämmitys (ilmalämpö) sekä tasainen lämpötilan ylläpito (lattialämmitys).

Viilennystehoa on 3kW (12V) tai vaihtoehtoisesti 4kW (24V). Olemme tehdasasetuksissa rajoittaneet viilennyksen +4 asteeseen (muokattavissa tarpeen mukaan), jotta kuormaa ei vahingossa jäädytetä. 

Lämpötilaa säädetään kätevästi 3,2” kosketusnäytöllä (vaihtoehtoisesti on/ off kytkin), ja BARTH-ohjausjärjestelmä säätää laitetta automaattisesti toivotun lämpötilan mukaan. Tehdasasetuksena on 2 asteen koherenssi, eli jos haluttu lämpötila on 15 astetta, niin kone käy kunnes 15 astetta on saavutettu ja käynnistyy jälleen kun kuormatilan lämpötila on 13 tai 17 astetta.