Meistä

Yrityksestä SSC Heating Systems Oy

SSC Heating Systems Oy, jonka pääkonttori sijaitsee Vaasassa, Suomessa, erikoistuu edistyksellisten kuljetustilan lämmitysärjestelmien toimittamiseen. Perustamisestamme vuonna 2007 lähtien olemme omistautuneet monipuolisten, valmiiksi asennettujen lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen tuottamiseen, jotka on suunniteltu optimoimaan ilmastoa kuljetustiloissa ja hyteissä. Olemme johtava kuormatilanlämmitysvalmistaja Pohjoismaissa, lisäksi tarjoamme ja kehitämme myös lämmitysratkaisuja veneteollisuuteen ja muille aloille.  

 

 

Tärkeät vaiheet

  • 1995: Matkamme alkoi Webasto- ja Eberspächer-lämmittimien asennuksella ja ylläpidolla.
  • 2007: SSC perustettiin ja tehtiin merkittävä investointi kuljetustilan lämmitysratkaisujen kehittämiseen ja sarjatuotantoon.
  • 2012: SSC Heating Systemsista tuli osakeyhtiö. 2018: Toimialan uranuurtajina suunnittelimme ensimmäisen valmiiksi asennettavan kuljetustilan ilmalämmittimen pakettiautoille.
  • 2018: Toisena virstanpylväänä valmistimme ensimmäisen lämmittimen ei-sähköisiin hytteihin. 2019: Esittelimme innovatiivisen ilmastojärjestelmän, joka pystyy tuottamaan sekä lämmintä että viileää ilmaa kuljetustiloissa.
  • 2020: VVIL-, VVIL-Plus- ja Marine-sarjan ilmastojärjestelmien julkaisu merkitsi uutta aikakautta edistyneissä ilmastokontrolliratkaisuissa.
  • 2023: Yhteistyössä Scanian kanssa  kehitimme ja valmistimme maailman ensimmäisen sähkölämmittimen kuormatilaan VVILe, uusi ratkaisu asetti uudet standardit kestäville ja tehokkaille ilmastokontrolliratkaisuille.
SSC Team

Miksi valita SSC

Innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen sitoutuneen tiimimme johdolla asetamme kilpailukykyiset hinnat tinkimättä laadusta etusijalle. Korkeat tuotantovolyymimme, nykyaikaiset valmistusprosessimme ja huolella valitut komponenttitoimittajat mahdollistavat kilpailukykyisen hinnoittelun samalla kun olemme alan johtavia laatua ja teknologiaa ajatellen. Yhteistyö arvostettujen kumppaneidemme kanssa ja asiantuntevan henkilöstömme osaamisen hyödyntäminen tekevät SSC Heating Systemsista laajimman valikoiman lämmitysratkaisujen tarjoajan Euroopassa kuljetustiloihin