Uutiset

2022

 

Lokakuu:

VVIL-E sähkölämmitin lanseerattu

Kuljetusajoneuvojen lämmitys sähköllä on yksi ammattiliikenteen tärkeimmistä ja suurimmista virstanpylväistä, ja tänään toimitamme ylpeänä ensimmäiset tuotteemme tässä segmentissä. Plug and play -ratkaisumme toimivat korkeajänniteliitännällä, ja ne voidaan toimittaa uusimpien sähkökäyttöisten kuorma-autojen kanssa.

 

2021

 

Toukokuu:

Työkonelämmitin lanseerattu

Työkonelämmitin kehitettiin antamaan asiakkailemme vaihtoehdon työkoneen lämmitykseen. Työkonelämmittimen ominaisuudet ovat ainutlaatuisia ja tuote mahdollistaa vieläkin monipuolisemman asiakaskannan sekä valikoiman.

 

2020

 

Syyskuu:

VVIL-Plus lanseeraus

Add-on-paketimme VVIL-Plus lanseerattiin syksyllä lisävarusteena kuormatiloille joissa on jäähdytinlaite asennettuna. VVIL-Plus mahdollistaa BNA- ja BRC-tyyppihyväksimistä ja on ainutlaatuinen tämän hetken markkinoilla. Tämä sarja soveltuu vaativimpiin ilmastoihin ja antaa saman lämpötehon kuin suurimmat ilmalämpölaitteet.

 

VVIL-plus

Heinäkuu:

VVIL-sarjan lanseeraus

Heinäkuussa lanseerattu VVIL-sarja on paras lämmitinjärjestelmä koskaan kehitetty raskaskuljetusta varten. Sarja kehitettiin olemaan kaikin puolin parempi kuin Mikuni lämmitin ja jatkojalostettiin vastaamaan yli 13 m kuormakorien lämmityshaasteita. Kaikki VVIL-sarjan lämmittimet tuottavat erittäin suuren ilmamassan muihin markkinoilla oleviin lämmittimiin verrattuna, ja kova työmme on antanut erinomaisen tuloksen. 

 

 

Toukokuu:

Marine-sarjan lanseeraus 

Toukokuussa lanseerattiin vihdoin Marine-lämmitinjärjestelmämme moottori- ja purjeveneille. Olemme sijoittaneet resursseja jotta voimme varmistaa korkean laadun ja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillemme. 

 

Marine

Maaliskuu:

Muutto Myllärinkadulle

Maaliskuussa SSC Heating Systems muutti uusiin tiloihin Myllärinkadulle 21, Vaasassa. Uusi halli antaa meille vahvan perustuksen kasvamaan ja tehostamaan tuotantomme. Yksi tärkeimmistä edellytyksistämme uusille tiloille oli mahdollistaa tehokkaaman tuotannon, varastonhallinan ja paremmat tuotantolinjat. Halli antaa myös enemmän tilaa työskennellä asiakkaiden ajoneuvojen kanssa, sekä myyntitilausten valmistelemiseen.  

 

 

Hall

2019

 

Toukokuu:

IKL-sarja lanseerattu

IKL-sarja lanseerattiin toukokuussa pitkän kehitystyön tuloksena, ja merkitsee uuden askeleen kuormatilan ilmastonhallinnan kannalta. Tarjoamme ylpeänä täydellisen lämmitin- ja jäähdytinjärjestelmän jolla mahdollistat BNA-ja BRC-tyyppihyväksymistä, ja jolla vaativimmat raskaskuljetukset lämpötilahallinan kannalta onnistuvat ilman hankaluuksia. Tämä laite perustaa uuden sukupolven kuormatilan ilmastonhallinnassa, ja turvaa mm. lääkekuljetusten korkeat vaatimukset. 

IKL