Mekanisk utbildning

 

Vi erbjuder en högkvalitativ och omfattande utbildning kring våra produkter, underhåll och reparation av klimatsystem, i hela Norden. Med en lång och bred erfarenhet kring de flesta varumärkena av klimatsystem, erbjuder vi våra kunder ett starkt. eftermarknadsstöd.

Med en omfattande utbildning i fyra steg om våra klimatsystem, där vi handleder våra kunder inom allt ifrån elektronikens grunder till avancerade eftermarknadsreparationer, säkrar vi våra kunders kompetens kring användning och underhåll av våra klimatsystem.

Utbildning erbjuds både på plats och virtuellt. 

 

Level 1: Elektronik och mekanik (grunderna kring dieselvärmare)

Nivå ett av vårt utbildningsprogram består av grunderna kring elektroniken i klimatsystem, enheternas funktion och konstruktion samt handledning kring verktygsanvändning.

Level 2: Elektronik och mekanik (luft- och vattenburna dieselvärmare)

Nivå två av vårt utbildningsprogram består av en fortsatt inlärning kring elektroniken i luft- och vattenburna värmare samt grundläggande felsökning av enheterna. 

Level 3: Grundläggande reparationer och underhåll

Nivå tre av vårt utbildningsprogram innehåller specialutbildning om alla våra klimatsystem och fokuserar på praktisk inlärning kring reparationer och underhåll.

Level 4: Avancerad service

Nivå fyra av vårt utbildningsprogram täcker avancerad felsökning av klimatsystem, omfattande användning av diagnosverktyg samt självständig mjukvaruuppdatering.