Nyheter

 

2020

 

September:

Lansering av VVIL-Plus 

Vårt add-on-system VVIL-Plus lanserades under hösten som ett tilläggspaket för lastutrymmen med kylaggregat och möjliggör BNA- och BRC-typgodkännande. Paketet är unikt på marknaden och ger samma värmeeffekt som de största luftvärmesystemen. Det lämpar sig därför för de mest krävande klimaten. 

 

VVIL-split

Juli:

Lansering av VVIL-serien

I juli lanserade vi VVIL-serien: det bästa värmesystemet som någonsin utvecklats för transportindustrin. Serien är utvecklad som ett prisvärt alternativ till Mikuni och vidareutvecklades för att bli det enda fungerande värmesystemet för släp med längd över 13 meter. Hela VVIL-serien har ett mycket stort luftflöde i jämförelse med andra produkter på marknaden idag, och vårt hårda arbete har nu givit resultat. 

 

 

 

Maj: 

Lansering av marinserien 

I maj 2020 lanserade vi äntligen vårt marinvärmesystem för motor- och segelbåtar. Vi har lagt resurser på produktutveckling och kvalitetssäkring och kan nu erbjuda skräddarsydda klimatlösningar för våra kunder. 

 

Marine

Mars: 

Flytten till Mjölnaregatan

I mars 2020 flyttade SSC Heating Systems Ab in till sina nya utrymmen på Mjölnaregatan 21 i Vasa, Finland. Den nya hallen är rymlig och mångsidig vilket ger oss en stark bas för att växa och effektivisera vår produktion. En av de viktigaste förutsättningarna för det nya utrymmet var att möjliggöra för bättre struktur i vår verksamhet med dedikerad lagerhantering och produktionslinjer med god tillgänglighet och ergonomi. Samtidigt får vi mer utrymme för att arbeta med kunders fordon och förbereda ordrar. 

 

 

Hall

2019

Maj:

IKL-serien lanserad

IKL-serien lanserades i maj som resultat av ett omfattande utvecklingsarbete, och symboliserar ett nytt steg för klimatreglering i lastutrymmen. Vi är stolta att erbjuda ett fullständigt värme- och kylsystem som möjliggör BNA- och BRC-typgodkännande, och som löser de mest krävande tungtransporternas klimatkrav utan problem. Denna enhet utgör en ny generation av temperaturreglering i lastutrymmen och tryggar bland annat läkemedelstransporternas höga klimatkrav.

IKL