Om oss

Om SSC Heating Systems Oy

SSC Heating Systems Oy, med huvudkontor i Vaasa, Finland, specialiserar sig på att leverera toppmoderna system för klimatkontroll i lastutrymmen som är skräddarsydda för den tunga industrin. Sedan vår etablering 2007 har vi ägnat oss åt att producera en mångsidig serie färdigmonterade uppvärmnings- och kylösningar, designade för att optimera klimatet inom lastutrymmen och hytter.

 

 

Milstolpar:

  • 1995: Vår resa började med installation och underhåll av Webasto- och Eberspächer-värmare.
  • 2007: SSC grundades och en betydande investering gjordes för att utveckla och serietillverka uppvärmningslösningar för lastutrymmen.
  • 2012: SSC Heating Systems blev ett aktiebolag. 2018: Som pionjärer i branschen konstruerade vi den första färdigmonterade luftvärmaren för lastutrymmen avsedd för transportbilar.
  • 2018: En annan milstolpe uppnåddes genom skapandet och tillverkningen av den första värmaren för hytter utan elektricitet.
  • 2019: Vi introducerade ett innovativt klimatsystem som kan producera både varm och kall luft inom lastutrymmen.
  • 2020: Lanseringen av VVIL, VVIL-Plus och Marine-seriens klimatsystem markerade en ny era av avancerade klimatkontroll-lösningar.
  • 2023: I samarbete med Scania ledde vi innovationen, konstruktionen och lanseringen av världens första elektriska värmare specifikt utformad för lastbilshytter och släpvagnar, vilket sätter nya standarder för hållbara och effektiva lösningar för klimatkontroll.
SSC Team

Varför välja SSC

Drivna av ett team engagerat i innovation och kundnöjdhet prioriterar vi konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvalitet. Våra höga produktionsvolymer, moderna tillverkningsprocesser och noggrant utvalda komponentleverantörer möjliggör konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi leder branschen i kvalitet och teknik. Genom samarbete med våra respekterade partners och genom att dra nytta av vår kunniga personal har SSC Heating Systems det bredaste utbudet av värmelösningar i Europa för lastutrymmen."